ดร. สมฤดี เดชอมร
Somruedee Dej-amorn, Ph.D. (Linguistics)

หัวหน้าหลักสูตรภาษาอังกฤษเพื่อการสื่อสารธุรกิจ

• Ph.D. Linguistics Mahidol University Thailand
  • M.A. Linguistics Chulalongkorn University Thailand
  • B.A. English Silpakorn University Thailand
  • Certificate Translation Teaching Development Mahidol University and Center for Translation and Interpreting Research, Macquarie University Thailand

• English Linguistics
  • General Linguistics
  • English Structure
  • Translation
  • Academic Writing

• English Linguistics
  • Translation 1
  • Business Translation 1
  • English Structure

• 2013-present Head of English for Business Communication
  • 2009-2010 Sub-head to EBC
  • 2007-2008 Secretary to EBC

• อาจารย์พิเศษ วิชา LNG 600 In-sessional English Course for Post Graduate Students คณะศิลปศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้า ธนบุรี