ดร. วนิดา พลอยสังวาลย์
Wanida Ploysangwal, Ph.D.

• ปริญญาเอก ศึกษาศาสตร์ดุษฎีบัณฑิต มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ประเทศไทย
  • ปริญญาโท ครุศาสตร์มหาบัณฑิต จุฬาลงกรณมหาวิทยาลัย ประเทศไทย
  • ปริญญาตรี ศิลปศาสตร์บัณฑิต มหาวิทยาลัยธรรมสาสตร์ ประเทศไทย
  • Certificate Business English University of California San Diego USA.
  • Certificate English for Business Communication University of New South Wales Australia

• Educational Research
  • Analytical-Critical Reading
  • Curriculum and Instruction
  • Critical Thinking
  • Innovation in Instructional Design

• Analytical-Critical Thinking
  • Reading for Pleasure
  • Innovation in Currilum Design

• Chair person Graduate Committee Exam, Bilingaul Education Program, Rangsit University
  • Chair person Graduate Committee Exam, Department of Teaching English, Rajabhat Bansomdejchaopraya University
  • Committee member, Advisory Board, Faculty of Education, Rangsit University