ดร. ฐนิษญา จิริยะสิน
Tanisaya Jiriyasin

อาจารย์

• Ph.D. (Interdisciplinary Program) Doctor of Philosophy (English as an Internation Language) Chulalongkorn University ประเทศไทย
  • M.A (TESL) Master of Arts (TESL) Arizona State University USA
  • B.A. (English) Bachelor of Arts (English) with Second-Class Honor Kasetsart University ประเทศไทย
  • Vocational Diploma Vocational Diploma Convent of the Holy Infant Jesus ประเทศไทย
  • MINI MBA Certificate University of the Thai Chamber of Commerce ประเทศไทย
  • MINI MBA Certificate Thammasat University ประเทศไทย
  • Accounting Certificate Pitman Examinations Institute United Kingdom
  • Shorthand Speed Certificate Pitman Examinations Institute United Kingdom
  • Advanced English for Overseas Students Certificate Pitman Examinations Institute United Kingdom

• Research on Task-based Learning
  • Research on Problem-based Learning
  • Research on Performance-based Learning
  • Socio-Constructivism Theory

• Discussion Techniques
  • English for Business Communication
  • Technical Terms in Business

• 2553 หัวหน้าสาขาภาษาอังกฤษเพื่อการสื่อสารธุรกิจ

• 2556 Commentator for Chulalongkorn University Doctoral Dissertation Seminar
  • 2555 Commentator for Chulalongkorn University Doctoral Dissertation Seminar
  • 2554 Commentator for Chulalongkorn University Doctoral Dissertation Seminar

• 2555 วิทยากร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลสุวรรณภูมิ
  • 2554 วิทยากร Thai-Chinese International School
  • 2554 วิทยากร สำนักงานเขตพื้นที่การศึกษาชลบุรี
  • 2554-56 วิทยากร โครงการสหกิจศึกษา มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย
  • 2553 วิทยากร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี

• 2553 Best Teaching Award University of the Thai Chamber of Commerce