ดร. จันทร์ฉาย วงศ์โพธิสาร
Janchai Wongphothisarn

Mobile or Phone : 02-6976431

• Ed.D. (Teaching English to Speakers of Other Languages) University of Exeter, UK
  • M.A. (Applied Linguistics) Mahidol University, Thailand
  • M.A. (English for Business and Technology) University of the Thai Chamber of Commerce, Thailand
  • B.B.A. (International Business Management) University of the Thai Chamber of Commerce Thailand

• Psychology in foreign language learning and teaching
  • Learner autonomy

• English Pronunciation
  • Communicative Writing I
  • Communicative Writing II
  • English for Business (MB001)

• 2554-2555 เลขานุการสาขาภาษาอังกฤษเพื่อการสื่อสารธุรกิจ
  • 2556 รองหัวหน้าสาขาภาษาอังกฤษเพื่อการสื่อสารธุรกิจ

• 2553 วิทยากรบรรยายภาษาอังกฤษ O-NET, A-NET โรงเรียนมัธยมศึกษา กรุงเทพเเละปริมณฑล